Albania Latvia
Arabia Liettua
Bengali Norja
Bosnia Portugali
Bulgaria Punjabi
Englanti UK Puola
Englanti Am. Ranska
Englanti Irlanti Ruotsi
Englanti Austr. Saksa
Espanja EU Serbia
Espanja Lat. Am. Slovakia
Hindi Slovenia
Hollanti Suomi
Italia Tanska
Islanti Tsekki
Japani Turkki
Kiina Unkari
Korea Urdu
Kreikka Venäjä
Kroatia Viro
 
 

Speak it Oy:n tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä
Speak it Oy
Yhteystiedot:
Iso-Heikkiläntie 8
20200 TURKU

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Speak it Oy / Jukka Puputti
Iso-Heikkiläntie 8
20200 TURKU
Puh: 040 7300210
voice ättä speakit piste fi

Tapauksen mukaan mahdollisen tietosuojavastaavan yhteystiedot:

Speak it Oy / Jukka Puputti
Iso-Heikkiläntie 8
20200 TURKU
Puh: 040 7300210
voice ättä speakit piste fi

2. Rekisteröidyt

Speak it Oy:n henkilörekisteri sisältää tietoja asiakasyritysten ja yhteistyökumppaneiden yhteyshenkilöistä sekä Speak it Oy:n edustamista spiikkereistä.

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:

  • Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella
  • Henkilötietoja käsitellään myös suostumuksen perusteella, kuten esim.
    • edustamiemme spiikkereitten yhteystiedot ja ääninäytteet
    • suoramarkkinointitarkoitukseen paperi- tai verkkolomakkeella kerätyt yhteystiedot

    Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

    Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: 
  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Edustamiemme spiikkereitten tietopankin ylläpito ja ääninäytteiden julkinen esittäminen verkossa
  • Markkinointi ja muu palveluistamme kertominen

    4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

    Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
    Yhteystiedot
  • nimi
  • osoite
  • sähköposti
  • puhelinnumero

  • Asiakastiedot
  • tiedot ostetuista tuotteista ja palveluista

  • Spiikkereitten tietopankki sisältää:
  • Spiikkerin nimi
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Ääninäytteet

  • 5. Rekisteröidyn oikeudet

    Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä kohdassa 1 ilmoitettuun osoitteeseen.

    Tarkastusoikeus

  • Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 

  • Oikeus tietojen oikaisemiseen

  • Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

  • Vastustamisoikeus

  • Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 

  • Suoramarkkinointikielto

  • Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

  • Poisto-oikeus

  • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 
  • On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa.
  • Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

    Suostumuksen peruuttaminen

  • Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.
    Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
  • Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

    Valitusoikeus

  • Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
  • Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

    6. Säännönmukaiset tietolähteet

    Henkilötietoja saadaan säännönmukaisesti:
  • Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • Asiakkaan oman yhteydenoton, kuten sähköpostiviestien ja puheluitten perusteella
  • Asiakkaalta itseltään verkko- tms. lomakkeen kautta
  • Speak it Oy:n oman etsinnän ja tutkimustyön tuloksena siten, että käytämme Internetin hakukoneita (esim. Google) ja etsimme aktiivisesti uusia spiikkereitä, otamme heihin yhteyttä ja pyydämme lupaa edustaa heitä omassa liiketoiminnassamme ja siten myös tallentaa heitä koskevat tiedot siinä määrin, kuin se on tarpeellista.

    7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

    Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Speak it Oy:n ulkopuolelle. 

    8. Käsittelyn kesto

    Tietoja säilytys- ja käsittelyajat:
  • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa
  • Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta. 

    9. Henkilötietojen käsittelijät

    Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle (esim. kirjanpito ja palkanmaksu), jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

    10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

    Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

    11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

    Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

    © Speak it Oy 2018




  •  
      Lähetä sähköpostia: voice ät speakit.fi
    Tai soita: 040 730 0210

     
      Jos löydät mielestäsi sopivan äänen, mutta haluaisit kuulla häneltä lisää demoja, se onnistuu useimmissa tapauksissa. Ilmoita spiikkerin kieli ja demon kohdalla oleva tunniste, niin toimitamme lisädemot sähköpostitse.

    Muista: Jos sivustolla olevilta listoilta ei tunnu löytyvän sopivaa ääntä, voimme ehkä siitä huolimatta auttaa. Kaikki spiikkaajat eivät ole esillä tällä sivustolla ja valikoimamme myös kasvaa jatkuvasti. Lisäksi voimme tarvittaessa etsiä aivan uusia, toiveittesi mukaisia ääniä.


     
       
    Speak it Oy
    Iso-Heikkiläntie 8
    20200 Turku
    voice ät speakit piste fi
    Puh: 040 730 0210
    Y-tunnus: 2126208-5
    Toimitusehdot
    Tietosuoja- ja rekisteriseloste
       
    Kaikki sivustolla oleva ääni-, kuva- ja tekstimateriaali on tekijänoikeuslain suojamaa.
    Ääninäytteitten kopiointi julkaisutarkoituksiin tai muihin tallenteisiin on kielletty.
    © Speak it Oy